Handelsbetingelser

Slik handler du hos oss:

Søk og Bestilling

Du kan søke på produkt, forfatter, tittel og ISBN-nummer eller en kombinasjon av disse. Etterhvert som du finner det du leter etter, legger du det i handlekorgen ved å trykke på handlekorgsymbolet merket "kjøp".

Når du har funnet alt du ønsker, trykker du på feltet 'Gå til kassen' i handlekorga du finner øverst til høyre. Du kan eventuelt endre antallet eller fjerne fra handlekorga.

Deretter trykker du 'Gå til betaling', fyller ut leveringsinformasjonen, velger betalingsmåte og trykker "bestill". Så enkelt er det. Finner du ikke det du søker etter, kan du sende oss en e-post med en forespørsel. Vil du helst snakke med oss, er vi å treffe på telefon 52 77 51 00

Ordrebekreftelse

Du vil få en automatisk ordrebekreftelse på e-post så snart bestillingen er mottatt.

Levering

Bestillinger mottatt før kl. 15.00 sendes vanligvis samme dag. Alt avhengig av hvor i Norge du bor, tar det fra 1-5 dager å motta varene. I noen tilfeller velger vi å dele opp forsendelsen der vi ikke har alt på lager eller noe er midlertidig utsolgt. Du betaler selvsagt ikke mer for dette. Dessuten får du alltid beskjed om når og hvilke produkter som ettersendes.

Betaling

Før du sender bestillingen vil du se hva du skal betale. Her vil du både se hva hver artikkel koster og hvor mye frakt koster. Kontakt oss om du har spesielle betalingsønsker - vi er gjerne svært fleksible! Skal bestillingen sendes utenlands, ber vi deg kontakte oss for leveringstid og fraktkostnad.

Angrerett, reklamasjon og retur

Du har 14 dagers returrett så lenge varen er i salgbar/ubrukt stand - dette er i henhold til angrerettloven. Vi dekker returporto hvis det er vår feil - enten at varen er defekt eller andre feil vi har gjort med bestillinga.

Publisert: 31. oktober 2017